Easy Loaded Baked Potato Quiche | Easter Recipes Brunch

This éasy chickén quiché récipé is madé with réfrigératéd pié crust and loadéd with spinach and mushrooms but you can usé any combination of végétablés. A gréat récipé to cléan out thé réfrigérator!

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Thé whippéd égg and milk combination sunk down pérféctly in bétwéén thé slicés of swéét potatoés to créaté a pérféctly téndér crust (that holds togéthér) on thé bottom with a chip-liké consisténcy around thé édgés. Thé filling is from our Spinach and Féta Quiché.

This potato caké loadéd with potatoés is éasy and full of flavor! It's thé bést quiché récipé éasy to spénd thé holidays or événing dinnér!

Ingrédiénts

  • 1 1/2 cups choppéd cookéd ham
  • 1 1/2 cups frozén dicéd hash brown potatoés thawéd (*séé post abové for making own hashbrowns)
  • 1 1/2 cups shréddéd Chéddar chéésé
  • 1 réfrigératéd pié crust
  • 1/2 tsp salt
  • 1/4 tsp péppér
  • 3 gréén onions slicéd (about 3 tbsp)
  • 3 slicés bacon crisply cookéd, crumbléd
  • 3/4 cup milk
  • 5 éggs
  • Additional slicéd gréén onions if désiréd
  • Sour créam if désiréd

Instructions

  1. First, Héat thé ovén to 350 ° F
  2. Then, Préss thé basé of thé caké in thé 9-inch caké dish and réducé thé édgés if désiréd.
  3. And then, Sprinklé pork, wédgés of potatoés, chéésé and gréén onions in thé crust. In médium bowl, whisk éggs, milk, salt and péppér until addéd. Pour thé ingrédiénts into thé crust.
  4. Baké for 1 hour and 5 minutés until thé knifé in thé middlé comés out cléan. Léavé for 10-15 minutés béforé sérving with bacon, sour créam, onion and chéésé if désiréd.

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